Гледач на кучета
Отзиви и мнения на стопаните

Гледане на кучета София. Отзив и Мнение на Момчил, стопанин на куче Мейби

Запознах се с Александра в кучешката градинка на Паметника на Съветската Армия, докато гледаше друг от четирикраките ѝ клиенти. Това, което ми направи силно впечатление още тогава е, че тя беше човекът, който бързо и авторитетно разтърва няколко кучета, които се сдърпаха. Разменихме контакти, но мина повече от година преди да прибегна до услугите ѝ. Обикновено има много желаещи, които да гледат нашата Мейби, но в един летен месец останахме без доброволци. Свързах се с Александра и за щастие тя беше свободна и спаси положението. Нещо повече — оттогава предпочитам да оставям Мейби на нея, вместо на приятели и причините за това са ясни. Кучето не сменя среда, което често може да е стресиращо за него, не нарушава ритъма и навиците си и всичко се случва без логистично напрежение (пренасяне на храна, купи, кърпи и т.н.). А най-хубавото е, че през цялото време Александра праща снимки и видеа, с които сте спокойни, че всичко е наред с любимеца ви.
Препоръчвам горещо!
Януари, 2022

Гледане на кучета София. Отзив и Мнение на Йоана, стопанин на куче Чара

Не се колебайте и за минута, ако имате нужда от човек, на когото да оставите другарчето си – Алекс е най-точният избор!
Чара не е лесно куче – спасена, живяла е на двор, почти без човешки контакт, и не се доверява лесно. Алекс намери верният път към нея и когато се прибрахме след седмица,Чара плака за нея чак до вечерта! Смея да кажа,че я гледа по-добре и от нас! А и съветите, които ни даде, се оказаха безценни!
Александра е отдадена на кучетата така, както малко хора са. Кучето ви ще е щастливо с нея, ще бъде в собствения си дом с истински приятел.
Затова, за да сте спокойни и да се радвате на пътуването си, знаейки,че кученцето ви е добре, „При нас е добре“ е най-правилният избор!
Август, 2021

Гледач на кучета София. Отзив и Мнение на Никола, стопанин на куче Сакар

Вече няколко пъти, за по няколко дни, поверявам най-добрия си приятел на изключителните грижи на „При Нас е Добре“.
Сакар е особено привързан към мен, но когато остава с Александра е толкова спокоен и щастлив, че никой от нас не изпитва стрес при раздялата ни.
Редовните разходки, тренировки и игри са част от дните прекарани с нея.
Алекс идва да се грижи за Сакар в нашия дом и е оправдала стопроцентовото ми доверие. Кучето ми получава индивидуална грижа, нежност и любов – при нас, у вас, у нас… Няма значение.
Александра се погрижи невероятно и за котарака ми, който по същото време имаше нужда от специално внимание след операция.
Ако се налага да пътувате и нямате възможност да вземете кучето си с вас, не се колебайте – „При нас е добре“ е най-правилният избор!
Февруари, 2021

Гледач на кучета София. Отзив и Мнение на Теодина Илчева, стопанин на куче Мила

Мила беше само на 3 месеца, когато за първи път ми се наложи да пътувам. Приятелите ми имат други животни и нямаше подходящ стопанин за нея.
Познавам Александра и за миг не се поколебах да й се доверя, тъй като съм виждала как се отнася към други кучета – с много любов и внимание.
Към този момент Мила нямаше всички ваксини и разходките бяха забранени, което създаваше доста работа у дома. Въпреки това, когато се върнах, не само кучето, но и апартаментът ми беше в перфектно състояние.
Днес Мила е почти на годинка и съм я поверявала в ръцете на „При нас е добре“ вече няколко пъти, като всеки път съм спокойна, защото знам, че кучето ми ще получи всичко, от което има нужда – внимание, дълга разходка, игра, ласки, храна, близост и доверие.
Това, че открих този вариант за кучето си, когато ме няма, намирам за истински късмет. Сигурна съм, че Мила би казала същото, ако можеше.
Юни, 2020

Гледач на кучета София. Отзив и Мнение на Петя Липева, стопанин на кучетата Франк и Бери

Използвахме услугите на “При нас е добре” за няколко дни, в които със съпруга ми пътувахме и не можехме да се грижим за 2те ни кучета.
Бяхме изключително притеснени да оставим кучетата на хотел с други животни, тъй като мъжкото ни куче е голямо, некастрирано и не обича да споделя територия с други мъжки кучета.
Търсейки алтернатива, успяхме да намерим услугите на “При нас е добре” и грижата за кучетата, докато отсъствахме, да се случи в нашия дом. Това донесе допълнително спокойствие на всички ни, тъй като:
– Кучетата не преживяха стрес на ново място, а останаха в комфорта на собствените си легла;
– Бяха разхождани на познатите им места в квартала;
– За няс нямаше допълнителна логистика да го оставяме и взимаме от различна локация.
Освен всички тези позитиви,”При нас е добре” положиха чудесни грижи за нашите любимци. Препоръчваме с 4 ръце и 8 лапи!
Октомври, 2019

Гледач на кучета София. Отзив и Мнение на Майя Антонова, стопанин на куче мопс Бари

Изключително доволна съм от грижите към кучето ми. Оставям Бари за втори път. Той е доста възрастен и има по-специални нужди – бяха му осигурени всички удобства и съобразени всички изисквания. Не мисля, че има по-добро място, на което да го оставя, и ще се доверя отново на 1000%.
Септември, 2019

Гледач на кучета София. Отзив и Мнение на Мария Иванова, стопанин на куче Рио

Алекс – жената, благодарение на която пътуваме напълно спокойни, че Рио е в добри и сигурни ръце. Ако търсите индивидуална целодневна грижа за кучето си, тя е вашият човек! Рио е щастлив и добре обгрижен, разхождан активно по няколко пъти на ден, гушкан и воден на любимите му места.
Септември, 2019

Гледач на кучета София. Отзив и Мнение на Васил и Доротея, стопани на куче Дима

Сърдечно благодарим за грижите, вниманието и любовта, с които дарихте нашата Дима. Рядко се срещат толкова съвестни и отдадени хара като Вас!
Август, 2019

Гледач на кучета София. Отзив и Мнение на Ана Благова, стопанин на куче Гръм

Алекс ни спаси, когато съдбата ни поднесе нашия Гръм седмици, преди да заминем в чужбина. Макар че не беше лесно кученце (8 месеца, 30 килограма и травми от живота на улицата), тя му осигури по-добри грижи, отколкото бяхме успели до този момент – ежедневна социализация с други кучета, лична диета, посещения при ветеринаря, когато е нужно. Благодаря ти, Алекс, надяваме се завинаги да имаме място в твоето сърце (и пансион).
Август, 2019