Отзиви на стопаните

Не се колебайте и за минута, ако имате нужда от човек, на когото да оставите другарчето си – Алекс е най-точният избор!
Чара не е лесно куче – спасена, живяла е на двор, почти без човешки контакт, и не се доверява лесно. Алекс намери верният път към нея и когато се прибрахме след седмица,Чара плака за нея чак до вечерта! Смея да кажа,че я гледа по-добре и от нас! А и съветите, които ни даде, се оказаха безценни!
Александра е отдадена на кучетата така, както малко хора са. Кучето ви ще е щастливо с нея, ще бъде в собствения си дом с истински приятел.
Затова, за да сте спокойни и да се радвате на пътуването си, знаейки,че кученцето ви е добре, „При нас е добре“ е най-правилният избор!
Август, 2021

Йоана и АлександраFacebook
Никола, стопанин на куче Сакар

Вече няколко пъти, за по няколко дни, поверявам най-добрия си приятел на изключителните грижи на „При Нас е Добре“.
Сакар е особено привързан към мен, но когато остава с Александра е толкова спокоен и щастлив, че никой от нас не изпитва стрес при раздялата ни.
Редовните разходки, тренировки и игри са част от дните прекарани с нея.
Алекс идва да се грижи за Сакар в нашия дом и е оправдала стопроцентовото ми доверие. Кучето ми получава индивидуална грижа, нежност и любов – при нас, у вас, у нас… Няма значение.
Александра се погрижи невероятно и за котарака ми, който по същото време имаше нужда от специално внимание след операция.
Ако се налага да пътувате и нямате възможност да вземете кучето си с вас, не се колебайте – „При нас е добре“ е най-правилният избор!
Февруари, 2021

НиколаFacebook
Теодина Илчева, Рекламист

Мила беше само на 3 месеца, когато за първи път ми се наложи да пътувам. Приятелите ми имат други животни и нямаше подходящ стопанин за нея.
Познавам Александра и за миг не се поколебах да й се доверя, тъй като съм виждала как се отнася към други кучета – с много любов и внимание.
Към този момент Мила нямаше всички ваксини и разходките бяха забранени, което създаваше доста работа у дома. Въпреки това, когато се върнах, не само кучето, но и апартаментът ми беше в перфектно състояние.
Днес Мила е почти на годинка и съм я поверявала в ръцете на „При нас е добре“ вече няколко пъти, като всеки път съм спокойна, защото знам, че кучето ми ще получи всичко, от което има нужда – внимание, дълга разходка, игра, ласки, храна, близост и доверие.
Това, че открих този вариант за кучето си, когато ме няма, намирам за истински късмет. Сигурна съм, че Мила би казала същото, ако можеше.
Август, 2020

Теодина ИлчеваРекламистFacebook
Петя Липева, Puzl Coworking

Използвахме услугите на “При нас е добре” за няколко дни, в които със съпруга ми пътувахме и не можехме да се грижим за 2те ни кучета.
Бяхме изключително притеснени да оставим кучетата на хотел с други животни, тъй като мъжкото ни куче е голямо, некастрирано и не обича да споделя територия с други мъжки кучета.
Търсейки алтернатива, успяхме да намерим услугите на “При нас е добре” и грижата за кучетата, докато отсъствахме, да се случи в нашия дом. Това донесе допълнително спокойствие на всички ни, тъй като:
– Кучетата не преживяха стрес на ново място, а останаха в комфорта на собствените си легла;
– Бяха разхождани на познатите им места в квартала;
– За няс нямаше допълнителна логистика да го оставяме и взимаме от различна локация.
Освен всички тези позитиви,”При нас е добре” положиха чудесни грижи за нашите любимци. Препоръчваме с 4 ръце и 8 лапи!
Октомври, 2019

Петя ЛипеваChief NavigatorFacebook
Майя Антонова, Финансов консултант

Изключително доволна съм от грижите към кучето ми. Оставям Бари за втори път. Той е доста възрастен и има по-специални нужди – бяха му осигурени всички удобства и съобразени всички изисквания. Не мисля, че има по-добро място, на което да го оставя, и ще се доверя отново на 1000%.
Септември, 2019

Майя АнтоноваФинансов консултантFacebook
Мария Иванова, Бирария "Халбите"

Алекс – жената, благодарение на която пътуваме напълно спокойни, че Рио е в добри и сигурни ръце. Ако търсите индивидуална целодневна грижа за кучето си, тя е вашият човек! Рио е щастлив и добре обгрижен, разхождан активно по няколко пъти на ден, гушкан и воден на любимите му места.
Септември, 2019

Мария ИвановаБирария "Халбите"Facebook
1. куче Дима - пансион "При нас е добре"

Сърдечно благодарим за грижите, вниманието и любовта, с които дарихте нашата Дима. Рядко се срещат толкова съвестни и отдадени хара като Вас!
Август, 2019

Доротея и ВасилСемействоFacebook
Ана Благова, Журналист

Алекс ни спаси, когато съдбата ни поднесе нашия Гръм седмици, преди да заминем в чужбина. Макар че не беше лесно кученце (8 месеца, 30 килограма и травми от живота на улицата), тя му осигури по-добри грижи, отколкото бяхме успели до този момент – ежедневна социализация с други кучета, лична диета, посещения при ветеринаря, когато е нужно. Благодаря ти, Алекс, надяваме се завинаги да имаме място в твоето сърце (и пансион).
Август, 2019

Ана БлаговаЖурналистFacebook